Adidașii Mopiel îi poți asorta la orice ținută

Se spune că sunt câteva obiecte vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. De exemplu, o rochie neagră, o cămașă albă, o fustă dreaptă, o pereche de pantofi cu toc dar și o pereche de adidași. Și asta pentru că nu poți merge tot timpul pe tocuri, iar mai nou adidașii nu mai reprezintă doar o încălțăminte sport cu care mergeai la alergat sau la pădure de sărbători. Ei bine, acum adidașii pot fi purtați cu succes la serviciu, la plimbare sau la shopping. Fie că îi asortezi cu o pereche din ginși și un tricou sport sau cu o cămașă casual, la o fustă sport, la o rochiță lejeră sau pur și simplu la o pereche de pantaloni scurți adidașii pot reprezenta o alegere potrivită pentru multe ocazii.

Situația este și mai ușoară dacă alegeți adidașii Mopiel. Și asta pentru că producătorul local de încălțăminte are o gamă de modele speciale care se potrivesc multor combinații și ocazii. Mai exact, Mopiel are adidași sau teniși cu flori de diferite culori, sau cel mai nou model cu imprimeuri tip ziar pe nuanțe de alb și negru la care poți asorta cu ușurință orice pereche de șireturi dorești. Adidașii sunt din piele, au talpa comodă, sunt ușori și sunt foarte bine lucrați astfel încât rezistă fără nicio problemă chiar dacă alergați după metrou sau doar vă plimbați prin parc. Ei pot fi șterși ușor cu un burete și devin impecabili.

Dar revenind la modul în care vă poate inspira o pereche de adidași în alegerea ținutei iată ce propuneri avem pentru dumneavoastră folosind adidașii Mopiel:

Ținuta 1.  Este una lejeră, dar totuși elegantă. Eu aș paria pe această ținută chiar și la serviciu.

Ținuta 2 : Este una la fel de lejeră. Comodă și practică. Este potrivită pentru plimările în parc, mai ales în zilele însorite de primăvară. 

Ținuta 3: Este o alegere inspirată pentru orice ocazie, serviciu, plimbare, shopping, călătoria cu trenul …oriunde poți merge îmbrăcată așa. Este feminină dar practică și comodă. 

 

Acestea sunt doar câteva din sugestiile noastre. Vă puteți lăsate în voia imaginației și alegând o pereche de adidași de la Mopiel cu siguranță veți găsi, în propria garderobă, câteva piese vestimentare cu care să vă creați două-trei sau chiar mai multe ținute. Mopiel vă poate face pe comandă și alte variante de culori. Totul este să vă doriți să aveți încălțăminte din piele de calitate, bine lucrată, comodă dar și la modă. Mopiel are grijă de pașii tăi!

Toate produsele de încălțăminte folosite în aceste colaje pot fi găsite  pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro și vă invităm să ne spuneți părerea despre noua colecție și adidașii cu imprimeuri tip ziar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *