Iată cum poți purta aceeași pereche de ghete Mopiel în ocazii diferite

Colecția de primăvară Mopiel are și aceste minunate ghetuțe cu imprimeuri florare – ghete de damă fiore. De ce să cumpărați această pereche? Iată câteva motive: În primul rând sunt de foarte bună calitate, fiind confecționate din piele naturală. Au talpa joasă, deci sunt foarte comode și asta înseamnă că pot fi purtate întreaga zi. Sunt colorate, aducând o pată de culoare oricărei ținute, fiind în același timp foarte ușor de asortat. 

Noi, din echipa Mopiel,am creat patru ținute folosind la capitolul încălțăminte din piele doar aceste minunate ghetuțe cu imprimeuri florare, de inspirație rusească. Iată o ținută lejeră cu blugi și o vestă de blană. Două obiecte vestimentare la modă, dar în același timp care pot fi purtate foarte ușor fie la o plimbare în parc, fie când ieși în oraș cu diferite activități cum ar fi shopping.

A doua ținută propusă de noi, cu mențiunea că este doar o sugestie, este compusă tot din pantaloni, însă aș spune ușor mai elegantă. Poate fi purtată chiar la serviciu.

 

Aceste ghetuțe pot fi folosite cu succes și la o rochiță. Elegantă, chiar pentru o ieșire seara în oraș cu prietenii, fără ochelari. Varianta cu poate fi folosită pe timpul zilei la serviciu sau într-o duminică la mall.

 

Ultima ținută cu ghete la modă Mopiel este formată dintr-o fustă și o jachetă din piele. Este o ținută lejeră pe care o poți purta la serviciu sau în oraș la o întâlnire cu prietenele. Cu siguranță vei atrage atenția prin culoare.

Acestea au fost sugestiile noastre cu ghetele cu imprimeuri Mopiel. Totul este să îndrăzniți să purtați culoare! Prețul acestei perechi de ghete este de doar 160 de lei și poate fi cumpărată de pe magazinul online Mopiel.

amp;s gândit la “Iată cum poți purta aceeași pereche de ghete Mopiel în ocazii diferiterdquo;

  1. Radu Alina Anca spune:

    Cum pot comanda ghetutele de dama fiore? Sunt superbe. Imi pare rau ca nu am stiut pana acum de aceasta firma.
    Multumesc!

    • Marilena Dinu spune:

      Va multumim pentru apreciere. Pentru a comanda puteti suna la numarul de la categoria contact sau direct de pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *