Pantofii de damă Oxford de la Mopiel, ușor de purtat și asortat

De când au apărut, pantofii de damă Oxford sunt de neînlocuit, indiferent de ocazie sau de ținută. Și asta pentru că acești pantofi reprezintă o combinație perfectă între confort și decorativ.

Acesta este gândul cu care echipa Mopiel a creat o gamă variată de modele de pantofi Oxford: simpli sau decorați în diferite feluri sau proporții: cu imprimeuri florare de tip rusesc, cu imprimeuri tip ziar sau poate doar în două culori. Sunt genul de pantofi care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei.

Sunt foarte ușor de purtat și asortat. Au, în general, un design simplu, clasic, cu găurile șireturilor foarte apropiate unele de altele, în partea superioară.

Colecțiile Mopiel conțin diferite variante de pantofi astfel încât, cu siguranță găsiți perechea potrivită pentru orice ținută și ocazie: birou, casual, lejer, romantic, ect.  

Noi am creat câteva combinații în care am folosit pantofii de damă Oxford Mopiel. Aceștia sunt confecționați din piele naturală ceea ce îi face foarte confortabili. Însă, pentru a diversifica gama de produse și pentru a veni în întâmpinarea doamnelor îndrăznețe, echipa Mopiel a creat pantofii de damă Oxford cu vârful lăcuit ceea ce le conferă o notă de eleganță aparte, sau pantofii cu imprimeuri florare de inspirație rusească ceea ce îi face potriviți pentru o ținută romantică sau cu imprimeuri de tip ziar pentru o ținută lejeră. Mopiel vă îndeamnă să purtați culoare, pantofii Oxford de damă din colecțiile noastre sunt pline de culoare, pornind de la combinația între două culori, sau aceeași culoare în tonuri diferite, până la imprimeurile florare care vă face să nu treceți neobservată.

1. Pantofii de damă Oxford Mopiel cu imprimeuri florare de insprirație rusească  – la final o ținută romantică, lejeră, sexi ce poate fi purtată cu succes în oraș, chiar și la o ocazie specială cum ar fi o zi de naștere a unui prieten!

2. Pantofii de damă Oxford de la Mopiel în două culori – la final o ținută plină de culoare, lejeră, sexi și cu care orice doamnă sau domnișoară nu va trece neobservată. Vă recomand această ținută la întâlnirea de duminică cu prietenele! Sau de ce nu , la întâlnirea cu partenerul la un film!

3. Pantofii Oxford de la Mopiel cu diferite tonuri de aceeași culoare, dar și piele cu piele întoarsă – la final o ținută care nu va da greș la birou! 

4. Panfoti Oxford cu imprimeuri de tip ziar – o ținută lejeră pentru o zi ploioasă și mai răcoroasă!

De unde vin pantofii de damă Oxford

Pentru cei care vor să știe mai multe despre acest tip de pantof devenit de neînlocuit și în România trebuie să știe că aceștia își au originea în Scoția și Irlanda. În anii 1800 acolo era un tip de gheată care se numea Oxonian, care în timp, și-a schimbat desingul ca urmare a cerințelor studenților de la Oxford.Același pantof, în Franța poartă numele de ”Richelieu”, iar sub denumirea de ”Balmoral” vor putea fi găsiți în țările anglosaxone, denumirea fiind dată după un castel al reginei.

Încălțăminte la modă Mopiel

Cu Mopiel tot timpul veți avea încălțăminte la modă dar și comodă, ceea ce este foarte important atât pentru sănătatea picioarelor dumneavoastră cât și pentru relaxarea de peste zi. Atât pantofii de damă Oxford cât și celelalte produse Mopiel sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, respectând atât cerințele clienților cât și tendințele marilor case de modă din Europa. Materia primă este aleasă cu grijă, iar în final managerii Mopiel reușesc să aducă în fața clienților încălțăminte la cel mai bun raport calitate preț.

amp;s gândit la “Pantofii de damă Oxford de la Mopiel, ușor de purtat și asortatrdquo;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *