Ținute comode cu încălțămintea romaneasca Mopiel

Sezonul cald se apropie cu pași repezi, iar doamnele și domnișoarele caută fericite prin șifoniere după rochițele elegante și sexi. Nu-i așa, ce poate fi mai frumos decât o ținută lejeră, comodă dar în același timp demnă de a scoate în evidență talie de viespe sau picioarele de gazelă. Ei bine, cum am ajuns la picioare recomandarea noastră este să-i lași pe experții in incaltaminte din piele naturala Mopiel să aibă grijă de pașii tăi! Și asta pentru că producătorul de încălțăminte de damă și bărbați din Buzău este întotdeauna cu un pas înaintea tuturor și ține cont de dorințele clienților. Așa se face că și în acest sezon a creat colecții speciale pentru toate gusturile și mai ales toate categoriile de vârstă, pentru toate doamnele și domnișoarele care știu să fie și în pas cu moda dar să se simtă și comod atunci când fac pas cu pas.

Fie că e vorba despre o simplă plimbare prin parc, de o ședință obositoare de shopping sau de o zi solicitantă la serviciu, oricare dintre doamnele și domnișoarele care vor comoditate vor alege încălțămintea din piele naturală de la Mopiel.

Și ca să nu mai lungesc vorba, iată câteva idei, ținute lejere, elegante, la modă pe care le puteți realiza folosind încălțămintea producătorului buzoian. În noua colecție găsiți atât balerini din piele naturală, comozi, cu talpă flexibilă, ușor de purtat și de întreținut. Cât despre culori, Mopiel merge pe o gamă variată pentru toate gusturile de la alb, culori pastelate, sau cele vii, puternice pentru clientele îndrăznețe.

  • Din gama balerini din piele Mopiel, astăzi am pregătit o ținută elegantă care poate fi purtată cu foarte multe ocazii.
    .
  • Însă, pentru amatoarele de tocuri, pantofii din piele din noua colecție cu toc mai gros, oferă stabilitate fiind în același timp foarte comozi. O altă categorie de pantofi este cea decupată la spate. Sunt lejeri, potriviți pentru zilele călduroase, pentru serile romantice, pentru doamnele și domnișoarele elegante!
    .
  • Și cum vara mai sunt zile mohorâte, Mopiel a creat cizmele de vară cu imprimeuri tip ziar dar și ghetuțele Fiore superbe și ușor de asortat. Sunt alegerea perfectă pentru zilele cu ploi și noroi pentru că sunt foarte ușor de întreținut. Sunt confecționate din piele naturală de foarte bună calitate, rezistentă și foarte plăcută la atingere.

Mopiel vă invită să îndrăzniți să purtați culoare iar singura voastră grijă să fie alegerea modelului potrivit ocaziilor pentru că de calitatea încălțămintei se ocupă experții Mopiel. Aici găsești pereche potrivită, pentru că Mopiel are grijă de pașii tăi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *