Balerini dama din piele naturala 231206/09022054/Nude/Angela

176lei

Balerini dama, din piele, căptușiti cu piele. Fata produsului are imprimeu si perforatie realizata cu laser, perforatia trece si prin captuseala, astfel este realizat confortul termic al piciorului deoarece acesta poate respira. Talpa este din poliuretan, este moale si usoara, iar fata este fixata de talpa prin lipire. Talpa are grosimea in zona calcaiului de 2,5 cm, in zona degetelor de 1 cm, inaltimea calapodului fiind de 1 cm. Grosimea talpii protejeaza piciorul de disconfortul datorat  rugozitatilor solului.  Brantul are si un strat din spuma poliuretanica care asigura confort in mers si protejarea coloanei datorita faptului ca socurile din mers sunt preluate de ansamblul talpa-brant. Calapodul este rotund, pastreaza forma anatomica a piciorului.  Se întreține cu cârpă umedă sau cu cremă neutră .

Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Diana.

Golește
mopiel, incaltaminte dama, incaltaminte piele, balerini dama, balerini dama din piele, incaltaminte ieftina, reduceri incaltaminte, incaltaminte online, incaltaminte fashion,
Balerini dama din piele naturala 231206/09022054/Nude/Angela
Comparare
Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.