Balerini dama din piele naturala 231213/01411111/Alb/Denisa

152lei

Balerini dama, din piele, căptușiti cu piele. Fata produsului are imprimeu si perforatie realizata cu laser, perforatia trece si prin captuseala, astfel este realizat confortul termic al piciorului deoarece acesta poate respira. Talpa este din cauciuc termorezistent, iar fata este fixata de talpa prin cusatura manuala, tehnologie care asigura o  mare flexibilitate produsului. Brantul are si un strat din spuma poliuretanica care asigura confort in mers si protejarea coloanei datorita faptului ca socurile din mers sunt preluate de ansamblul talpa-brant. Calapodul este rotund. Produsul este potrivit pentru picioare cu monturi medii, ciocuri, pentru persoane care au degete ciocan sau pentru cei care doresc confort in mers  Se întreține cu cârpă umedă sau cu crema de incaltaminte la culoare sau neutră .

Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Denisa.

Golește
mopiel, balerini dama, incaltaminte dama, incaltaminte piele, incaltaminte sport, incaltaminte fashion, incaltaminte femei, incaltaminte online, incaltaminte ieftina, reduceri incaltaminte, marimi incaltaminte,
Balerini dama din piele naturala 231213/01411111/Alb/Denisa
Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.