BOTINELE – POTRIVITE PENTRU ORICE SEZON!

- 210103 600x600 - BOTINELE – POTRIVITE PENTRU ORICE SEZON!

Le poti purta primavara, atunci cand vremea e instabila, le poti purta si vara, chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate, cat si toamna pe ploaie sau iarna, atunci cand pe trotuare se preseaza zapada sub talpile tale. Bineinteles, pentru fiecare anotimp in parte exista variante diverse de botine, pentru ca trebuie sa se tina cont de conditiile meteo exterioare, caci nu poti purta botinele de iarna vara si invers. 

O tendinţă în moda încălţămintei defineşte de obicei o iniţiativă de reinterpretare a modelelor deja existente, prin intervenţii inovative la toate nivelurile: material de fabricaţie, textură, design, culori, accesorii şi outfituri de referinţă.

Botine cu toc pătrat

Conceptul de stabilitate şi siguranţă în mers capătă o nouă faţetă odată cu lansarea ultimelor colecţii, care consacraseră deja tocul block ca pe o emblemă de confirmare a pieselor în trend. Tocul pătrat este acum vedeta modelelor de botine în tendinţe, iar înălţimile prevalente sunt mai degrabă medii, semn că promotorii ultimelor tendinţe nu mai agreează compromisuri în detrimentul confortului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.