Fii pe fază! Mopiel ar putea ajunge astăzi chiar în orașul tău!

Mopiel, producătorul buzoian de încălțăminte din piele de cea mai bună calitate cu modele ce respectă tendințele celor mai mari designeri europeni este prezent, în fiecare săptămână, în marile orașe ale țării. Periodic sunt organizate expoziții cu vânzare astfel încât produsele marca înregistrată Mopiel  să ajungă la toți românii care au grijă de pașii lor.

Pentru aceste târguri echipa Mopiel a pregătit atât modele noi cât și încălțăminte de damă și încălțăminte bărbați de tip outlet astfel încât ofertele sunt foarte generoase. De exemplu, pantofi damă din noua colecție cu imprimeuri florare la doar 152 de lei, pantofi bărbați eleganți , model clasic, la doar 144 de lei. Prețurile însă pot varia,în funcție de model, iar norocoșii are ajung la standurile Mopiel  pot întâlni promoții irezistibile.

Săptămâna aceasta, respectiv în perioada 18 -22 martie, încălțămintea din piele Mopiel este prezentă în Brăila, la târgul organizat lângă Penny XXL. De asemenea, producătorul buzoian este prezent cu pantofi la modă 2015 și la expoziția cu vânzare din Drobeta Turnu Severin, în parcarea centrului comercial Decebal.

Mopiel a poposit și la Craiova, București și Galați de unde echipa de vânzări s-a întors cu impresii foarte bune din partea celor care au ajuns la standurile cu încălțăminte din piele damă și bărbați .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *