Încălțăminte damă must have pentru sezonul primăvară 2015

Gusturile nu se discută, dar calitatea da! Asta susținem și la Mopiel. Din acest motiv producătorul buzoian vă propune doar încălțăminte de cea mai bună calitate, confecționată din piele care se întreține ușor și rezistentă la încercările vremii. Sezonul primăvară-vară 2015 este unul care în materie de încălțăminte de damă propune culoare, imprimeuri florare sau de tip ziar. Dacă ar fi să caracterizăm într-un cuvânt acest sezon acesta ar fi ”îndrăznește”. Se poartă femininul din cap până în picioare. Încălțămintea cu multă culoare, combinații îndrăznețe, metalizate dar și combinația alb și negru. Dantela și transparentul iarăși este în vogă în acest sezon chiar și la încălțăminte. 

Echipa de designeri de la Mopiel cunoaște toate aceste aspecte și a creat pentru toți cei care au grijă de pașii lor dar vor să poarte pantofi la modă în 2015 încălțăminte comodă și cu care vor ieși cu siguranță în evidență.

Primii pe lista propunerilor must have în sezonul 2015 sunt pantofii Oxford din piele naturala. Sunt pantofi clasici care pot fi asortați fie la o ținută lejeră cu blugi și un top simplu sau la o fustă sau rochiță casual colorată cu un pantof simplu. Sau poate veți da culoare pantofilor de damă…Mopiel având în acest sens o gamă variată de pantofi cu imprimeuri florare pe diferite nuanțe. Avantajul este că pantofii Mopiel sunt confecționați din piele, iar prețul este unul cu adevărat atractiv. Deci cu o investiție deloc costisitoare poți avea o pereche de pantofi care nu se vor demoda nici în următorul sezon. Iată câteva modele propuse de Mopiel:

A doua propunere sunt balerinii. Și la acest capitol Mopiel vă propune mai multe modele de balerini din piele naturala, astfel încât și cele mai exigente gusturi să fie satisfăcute. Fie că sunt cu vârful ascuțit sau rotund, de culori uni sau din contră cele mai trăznite combinații de culori, Mopiel are modelul pe care îl căutați. Cu ținte sau din contră simpli, sau cu aplicații din materiale textile, în culori metalizate, pe magazinul online www.incaltaminte-mopiel găsești perechea potrivită. Iată câteva modele alese pentru acest sezon:

A treia propunere sunt tenișii. Mopiel vă propune o colecție de teniși cu imprimeuri îndrăznețe astfel încât orice ținută oricât de banală ar părea să vă scoată din anonimat.Designerii cunoscuți le-au numit vibrații sportive, de data aceasta, accentul principal fiind pus pe varietatea de detalii folosită, care vine atât monocromă cât și colorată, pentru un aspect nou și proaspăt. În plus, tenișii sunt comozi, rezistenți și chiar pot fi ușor de combinat. Fie la o pereche simplă de blugi sau la o rochiță vaporoasă, uni, pusă în valoare de o pereche de teniși colorați. Iată propunerile Mopiel.

Cam acestea ar fi propunerile de astăzi. Nici tocurile nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră, însă aceasta este o altă discuție. Data viitoare voi reveni cu o serie de recomandări din colecția Mopiel. Toate modele prezentate în acest articol pot fi găsite pe magazinul online. Modele pot fi executate și la comandă. Așa că ai grijă de pașii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *