Încălțăminte Mopiel, magazin în Stațiunea Eforie Nord

Vara asta, S.C. Mopiel S.R.L. te aşteaptă cu SUPER oferte la încălţăminte, în Staţiunea Eforie Nord!

În colecţiile de încălţăminte de vară din piele pentru femei, Mopiel a pregătit pentru sezonul estival modele noi, moderne sau clasice, de pantofi cu toc sau pantofi comozi cu talpă joasă, sandale din piele pentru plajă sau pentru plimbare, dar şi sandale cu toc pentru ocazii deosebite. În gama de încălţăminte de damă de vară, vă prezentăm în magazinele Mopiel şi mocasini sau balerini din piele, modele şi culori variate pentru toate preferinţele.

Sandalele pentru copii sunt fabricate din piele naturală, modele cu design deosebit pentru fetiţe şi băieţi, accesorizate cu fundiţe, floricele colorate sau fluturaşi. Confortabile şi rezistente, sandalele din piele pentru copii sunt ideale pentru joacă şi plimbările din vacanţă, cu barete moi şi durabile ce se prind cu catarame sau cu arici. Pentru bărbaţi am pregătit sandale foarte confortabile şi rezistente, cu talpă moale şi flexibilă, ce protejează piciorul de oboseală sau transpiraţie.

Încălțăminte de vară din piele naturală Mopiel, producător de încălțăminte românească:

Vă aşteptăm în magazinul nostru din Staţiunea Eforie Nord, Strada Panselelor, Lot 42 să vă prezentăm colecţiile noi de încălţăminte românească din piele pentru vacanţe fără dureri de picioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.