Mopiel a prezentat pantofii la modă 2015 în expoziția din Milano

Producătorul buzoian de încălțăminte romaneasca din piele naturala, Mopiel, a prezentat la începutul acestei luni colecția primăvară-vară 2015 la cea mai mare expoziție de profil din Europa, respectiv târgul de la Milano. Acolo echipă Mopiel s-a aflat pentru a opta oară, iar modele prezentate s-au bucurat de un real succes. Anul acesta, echipa Mopiel a fost coordonată de Mihaela Ioniță, soția managerului Cătălin Ioniță, cea care de altfel este responsabilă și de partea creație a colecției.

„Se revine în zona anilor ’60, când femeia era feminină, pur şi simplu, chiar şi prin încălţăminte. În acest context, extragem o linie de încălţăminte cu vârful mai ascuţit, tocul mai subţire, de diferite înălţimi. Avem culorile standard, respectiv negru şi nuanţele de maro, dar şi nuanţe mai deschise, cum ar fi pasteluri. Va continua şi trendul cu ţinte şi capse, însă am eliminat partea metalică supraabundentă din anii trecuţi. În schimb, formele mai robuste vor rămâne” a descris, Mihaela Ioniță, în câteva cuvinte colecțiile din acest sezon. Dintre colecțiile prezentate la Milano cel mai mult au atras atenția pantofii la modă 2015 cu inspirație japoneză dar și cei cu inspirație rusească pe care vă invit să-I vedeți pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro sau direct în magazinele noastre.

De altfel, participarea Mopiel la târgul de la Milano a fost mediatizată atât în presa scrisă precum ziarul Bursa, publicația online SanșaNews cât și în emisiunile cu specific economic de la TvBuzău. Toate produsele prezentate și agreate de reprezentanții marilor case de modă prezenți la Milano vor putea fi achiziționate, prin comandă, de pe magazinul online al brandului buzoian. Încălțămintea din piele Mopiel este comodă, practică, la modă. Mopiel are grijă de pașii tăi și te ajută să-ți găsești perechea potrivită!

Vă invit pe magazinul online Mopiel sau în cel mai apropia magazin de domiciul dumneavoastră, din Rm Sărat, Buzău, Focșani, Constanța sau de ce nu chiar la magazinul de la poarta fabricii din Podgoria.

amp;s gândit la “Mopiel a prezentat pantofii la modă 2015 în expoziția din Milanordquo;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *