Ofertele Mopiel pentru vara. Genti si balerini din piele

Pentru că vara este sezonul florilor și al vacanțelor, producătorul de încălțăminte românească Mopiel v-a pregătit o colecție deosebită de genți din piele cu model floral, vesel și elegant în același timp. Ușoare și încăpătoare, cu 2 buzunare în interior, gențile din colecția Laura sunt însoțite de un portfard și un portcard.

Cu un design potrivit pentru împrejurări casual sau petreceri de vară în aer liber, gențile de umăr din piele Laura pot fi purtate împreună cu balerinii din piele naturală, cu model floral combinat cu vârful din piele lăcuită.

În gama de încălțăminte de damă pentru vară, vă prezentăm variate modele și culori de balerini și sandale din piele naturală, cu talpă ușoara și flexibilă, pentru purtare zilnică sau plimbările din serile calde de vară.

În oferta de vară 2016 Mopiel, setul de genți din piele, cu portfard și portcard, este disponibil la prețul de 290 lei, iar balerinii din piele au prețul de 139 lei. Comandați online produsele Mopiel, pentru a beneficia de livrare promptă și cele mai bune prețuri!

Un singur rând la “Ofertele Mopiel pentru vara. Genti si balerini din piele&drquo;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.