Pantofi bărbătești la preț promoțional de: 149 lei

Pantofii reprezintă acel element care te însoțește zilnic. Din acest fapt, aceștia trebuie să fie aleși pe măsură. Încălțămintea de calitate superioară oferită de echipa Mopiel.ro, poate face diferența atunci când suntem chemați la evenimente formale precum și în viața de zi cu zi. Calitatea superioară se impune prin stil, materialul folosit, culoare și alte detalii uneori insesizabile.

Mopiel.ro îți oferă pantofi bărbătești Oxford care pot fi ușor de purtat, având un design simplu, iar pielea naturală din care sunt confecționați îi face deosebit de comozi. Îi puteți găsi într-o gamă diversificată de culori după alegerea și placul dumneavoastră.

Oxford sunt tipul de pantof formal tradițional și destul de permisiv în combinații vestimentare, chiar daca cel mai bine se așează lânga pantalonii de costum. Pot fi găsiți într-o gamă largă de culori și sunt ușor de recunoscut pentru ochiurile de șireturi foarte apropiate unele de altele în partea superioara.

pantofi bărbătești Pantofi bărbătești la preț promoțional de: 149 lei DSC 4133 340x340

Modelele sunt diverse pe Mopiel.ro și cu siguranță îți vei găsi ușor o pereche de pantofi pe placul tău, din ofertele noastre!!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *