Pantofi barbati, din piele, 128 lei! Lichidare stoc!

pantofi barbati - 14701 bunn 600x314 - Pantofi barbati, din piele, 128 lei! Lichidare stoc!

Pantofi barbati, descriere generală!

Pantofi barbati, din piele vițel, căptușiți cu piele. Sunt finisați prin vopsire manuala, așa încât se realizează efectul de ubra. Lucuiul este obținut prin aplicarea mai multor straturi de ceară naturală de albine si periere cu perii dure si moi, rezultatul fiind un luciu natural, imposibil de realizat cu ceară sintetică. Pantofi barbati potriviți pentru ținute elegante si casual elegante.

Talpa produslului pantofi barbati este din cauciuc termorezistent, așa încât are o bună rezistență la uzură, inclusiv la mers îndelungat pe trotuar sau piatră, proces în care talpa se uzează cel mai mult. Talpa are și un toc de cm, are o forma clasică de pantofi barbați.

Pantofi barbati, finisare

Produsul pantofi barbati Fabio este realizat de firma Mopiel din piele vitel, tabacita in stadiu intermediar numit crust, stadiu care permite aplicarea de substante de finisare ulterioare pentru obtinerea unur rezultate confom dorintei proiectantului. In acest caz s-a folosit vopsea pe baza de apa in 3 straturi (tonuri de albastru si tonuri de maro), iar dupa fiecare vopsire produsele s-au periat cu perie dura din bumbac, la viteza mare, cu scopul de a crește penetrarea vopselei in porii pielii. Viteza mare de periere determina si o ardere a suprafetei superficiale a pielii, asa incat porii se inchid si vopseaua nu mai migreaza spre suprafata. Pentu obtinerea luciului s-a folosit crema din ceara de albine, crema care si ea, s-a aplicat in 3 straturi. Dupa primul strat produsele s-au dat in perie dura de bumbac. Aceasta a avut rolul de a incalzi suprafata superficiala a pielii si de a topi ceara. In felul acesta ceara a patruns in porii pielii si a fixat vopsirea anterioara, dar are si un rol hidrofob. Al doilea strat de ceara s-a fixat cu perie de bumbac cu fibra lunga si cu viteza mica, cu acelasi rol ca la prima periere, dar si cu un efect de luciu mai pronuntat. Ultimul strat de ceara s-a fixat cu peria din par natural, intre ceara si parul natural apare o incarcatura electrostatica ceea ce confera produsului un luciu natural deosebit. Sireturile sunt deasemenea din bumbac si cerate, tot din materiale naturale, pentru a fi in ton cu produsul care a fost conceput a fi realizat de firma Mopiel cu tehnologie si metode traditionale de fabricare pentofi barbati.

pantofi barbati incaltaminte barbati incaltaminte piele incaltaminte fashion reduceri incaltaminte incaltaminte ieftina incaltaminte sport barbati magazin incaltaminte incaltaminte online mopiel
 pantofi barbati - 14701 bunn 600x314 - Pantofi barbati, din piele, 128 lei! Lichidare stoc!
pantofi barbati incaltaminte barbati incaltaminte piele incaltaminte fashion reduceri incaltaminte incaltaminte ieftina incaltaminte sport barbati magazin incaltaminte incaltaminte online mopiel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.