Pantofi dama, din piele naturala 231204/0587071/Maro/Crina

160lei

Pantofi dama, din piele, căptușiti cu piele. Fata produsului are imprimeu si perforatie realizata cu laser, perforatia trece si prin captuseala, astfel este realizat confortul termic al piciorului deoarece acesta poate respira. Talpa este din cauciuc termorezistent, este moale si usoara, iar fata este fixata de talpa prin cusatura manuala, tehnologie care asigura  flexibilitatea produsului. Brantul are si un strat din spuma poliuretanica care asigura confort in mers si protejarea coloanei datorita faptului ca socurile din mers sunt preluate de ansamblul talpa-brant. Calapodul este rotund, pastreaza forma anatomica a piciorului. Prinderea se realizeaza cu bareta cu arici. Produsul este potrivit pentru picioare cu monturi medii, ciocuri, pentru persoane care au degete ciocan sau pentru cei care doresc confort in mers  Se întreține cu cârpă umedă sau cu cremă neutră .
Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Crina.

Golește
mopiel, pantofi dama, incaltaminte dama, reduceri incaltaminte, pantofi eleganti, pantofi dama piele, pantofi fashion, incaltaminte online, incaltaminte ieftina, incaltaminte fashion,
Pantofi dama, din piele naturala 231204/0587071/Maro/Crina
Comparare

Datorită unor probleme tehnice intervenite, magazinul online va fi indisponibil pâna la finalul lunii noiembrie.

Vă mulțumim pentru întelegere!

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.