Pantofi dama din piele naturala, 231109/Bej/Simina

120lei

Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Simina

Pantofi dama, din piele, căptușiti cu piele. Fata produsului are un desen cu perforatii realizat cu laser. Perforatia trece prin captuseala, lucru care determina confortul termic al piciorului deoarece acesta poate respira. Talpa este din poliuretan, este moale si usoara, iar fata este fixata de talpa prin cusatura manuala, tehnologie care asigura  flexibilitatea produsului. Brantul este din spuma poliuretanica, este preformat anatomic si este detasabil, asa incat poate fi scos pentru aerisirea produsului si cresterea durabilitatii acestuia. Dorma anatomica a brantului asigura confort in mers si protejarea coloanei datorita faptului ca socurile din mers sunt preluate de brant. Calapodul este rotund, pastreaza forma anatomica a piciorului asa incat degetele pot sta lejer.  Produsul este potrivit pentru picioare cu monturi medii, ciocuri, pentru persoane care au degete ciocan sau pentru cele care doresc confort in mers  Se întreține cu cârpă umedă sau cu cremă neutră .

pantofi dama, incaltaminte dama, mopiel, incaltaminte online, incaltaminte fashion, reduceri incaltaminte, incaltaminte piele, incaltaminte ieftina, incaltaminte din piele,
Pantofi dama din piele naturala, 231109/Bej/Simina
Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.