Pantofi damă din piele naturală – REDUCERE ofertă

Producătorul de încălțăminte românească, Mopiel.ro vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o colecție de pantofi pentru damă din piele naturală, menită să răspundă dorinței dumneavoastră de a purta încălțăminte cu un design elegant dar și unul de zi cu zi, care să îmbine perfect calitatea și prețul accesibil.

Vă oferim întotdeauna modele noi, variate, adaptate tendințelor fiecărui sezon, dar și cerințelor și așteptărilor dumneavoastră.

Pantofii de damă Oxford sunt de neînlocuit, indiferent de ocazie sau de ținută.Sunt foarte ușor de purtat și asortat. Au, în general, un design simplu, clasic, cu găurile șireturilor foarte apropiate unele de altele, în partea superioară.

Pantofii pentru damă sunt confecționați din piele naturală,ceea ce îi face foarte confortabili.Însă, pentru a diversifica gama de produse și pentru a veni în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor, echipa Mopiel a creat pantofii de damă Oxford cu vârful lăcuit ceea ce le conferă o notă de eleganță aparte, sau pantofii din piele cu un design simplistic.

Modelele le poți găsii pe magazinul nostru online, poți să-ți alegi perechea ta potrivită din ofertele noastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *