Toamna vine la Mopiel cu pantofi de damă la PREȚ PROMOȚIONAL

- pantofi dama piele naturala modele toamna 600x314 - Toamna vine la Mopiel cu pantofi de damă la PREȚ PROMOȚIONAL

Încet-încet, toamna își intră în drepturi și trebuie să înlocuim sandalele și papucii ușori de vară cu pantofi comozi și călduroși, care să ne protejeze la frig și la umezeală.

Mopiel s-a pregătit pentru toamna 2016 cu modele noi de pantofi de damă cu toc mediu pătrat, potriviți pentru purtare zilnică dar și pentru ocazii deosebite și care nu impun o ținută aparte.

Pantofi din piele naturală, modele noi de damă PREȚ PROMOȚIONAL 159 Lei

În colecția de pantofi de damă din piele naturală vă prezentăm modele de pantofi fabricați din piele naturală și piele naturală întoarsă, interior din piele, cu talpă ușoară și toc pătrat de 6 cm. Puteți alege între pantofi de damă cu șitret, modele uni de culoare neagră, maro deschis sau maro închis, ori pantofi ce combină în linii elegante 2 nuanțe diferite de maro sau maro și albastru.

Magazinul online de încălțăminte românească Mopiel vă oferă și pantofi de damă pentru ocazii speciale, cu toc subțire înalt, fabricați din piele lăcuită sau piele naturală obișnuită, modele simple și elegante sau accesorizate cu fundițe discrete sau cu barete și catarame, pantofi cu talpă ortopedică.

Pantofi de damă, piele naturală, modele cu talpă joasă

La fel de atractivă este și colecția de pantofi de damă cu talpă joasă, fabricați din piele naturală, cu interior din piele și talpă foarte ușoară li flexibilă, ce oferă piciorului un maximum de confort. Vă propunem modele de pantofi de damă de tip sport, pantofi casual cu șiret sau fără șiret, pantofi cu baretă și cataramă sau mocasini foarte comozi și eleganți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.