Magazin Podgoria, Nr. 29, Jud. Buzău

Luni – Duminică, 08:00 – 20:00

Program magazin online

Luni-Vineri, 08:00 – 16:30

Întrebări frecvente

Citește întrebările frecvente după aceea lasă un mesaj.

Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folosiți modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o listă a rezultatelor compatibile.

În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.

În cazul în care nu vă amintiți parola contului Dvs., vă rugăm să folosiți opțiunea Recuperează parola uitată, disponibilă în pagina Contul meu.

Pentru a modifica datele din contul de client, vă rugăm să vă autentificați în cont și să accesați apoi opțiunea EDITAȚI ADRESA MEA, disponibilă în secțiunea Contul meu.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.

În acest caz, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.

Da, Încălțăminte și marochinărie din piele naturală (incaltaminte-mopiel.ro) onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscală cu datele firmei, vă rugăm să introduceți datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.

În cazul în care doriți să modificați o comandă, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site. Vă rugăm să precizați și ID-ul comenzii, pe care îl puteți regăsi în secțiunea Stadiu comandă.

Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folosiți modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o lista a rezultatelor compatibile.

Ținând cont de legislația în vigoare, Dumneavoastră aveți posibilitatea de a renunța la produs în timp de 14 zile de la primirea acestuia. Dumneavoastră puteți opta și pentru schimbarea produsului, mai multe detalii vă vor fi oferite de către serviciul nostru clienți. În cazul în care doriți să renunțați sau să schimbați un produs, vă rugăm să faceți o sesizare scrisă la adresa de e-mail al serviciului nostru pentru clienți: online@incaltaminte-mopiel.ro 

 

Trimite-ne un mesaj!

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Mesajul tău

  Informații on-line

  Info

  Mobil: 0769 / 058 005 / call 
              0769 / 058 001 / call 
  E-mail: contabilitate@mopiel.ro

  Date firma

  S.C. MOPIEL S.R.L.
  C.U.I. RO5834600
  Nr. înregistrare: J10/135/2002

  Comenzi telefonice

  • Luni: 09:0016:30
  • Marți: 09:0016:30
  • Miercuri: 09:0016:30
  • Joi: 09:0016:30
  • Vineri: 09:0016:30
  • Sâmbătă: Închis
  • Duminică: Închis