Daca ai o problema si nu intelegi poti sa citesti intrebarile noastre frecvente aici.

Cum pot căuta un anumit produs în magazin?

Pentru a c─âuta un produs, v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi modulul de c─âutare existent ├«n partea de sus a site-ului. Introduce╚Ťi informa╚Ťiile c─âutate, iar dac─â acestea se reg─âsesc pe site, vi se va afi╚Öa o list─â a rezultatelor compatibile.

Doresc ca livrarea s─â se fac─â la o alt─â adres─â. Cum fac?

├Än aceast─â situa╚Ťie, ├«n cadrul procesului de comand─â, ve╚Ťi avea op╚Ťiunea s─â introduce╚Ťi informa╚Ťiile corespunz─âtoare adresei de livrare dorite.

Am uitat parola contului. Cum procedez?

├Än cazul ├«n care nu v─â aminti╚Ťi parola contului Dvs., v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi op╚Ťiunea Recupereaz─â parola uitat─â, disponibil─â ├«n pagina Contul meu.

Cum procedez dac─â doresc s─â modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, v─â rug─âm s─â v─â autentifica╚Ťi ├«n cont ╚Öi s─â accesa╚Ťi apoi op╚Ťiunea EDITA╚ÜI ADRESA MEA, disponibil─â ├«n sec╚Ťiunea Contul meu.

Doresc s─â achizi╚Ťionez un produs epuizat. Cum procedez?

Pentru mai multe informa╚Ťii despre disponibilitatea produsului, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi folosind formularul de contact de pe site.

Doresc s─â ob╚Ťin informa╚Ťii suplimentare. Cum procedez?

├Än acest caz, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi folosind formularul de contact.

Sunt persoan─â juridic─â. Pot cump─âra?

Da, ├Änc─âl╚Ť─âminte ╚Öi marochin─ârie din piele natural─â (incaltaminte-mopiel.ro) onoreaz─â comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscal─â cu datele firmei, v─â rug─âm s─â introduce╚Ťi datele care vi se vor solicita la ├«nregistrare sau ├«n cadrul procesului de comand─â.

Pot modifica o comand─â lansat─â?

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â modifica╚Ťi o comand─â, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi folosind formularul de contact de pe site. V─â rug─âm s─â preciza╚Ťi ╚Öi ID-ul comenzii, pe care ├«l pute╚Ťi reg─âsi ├«n sec╚Ťiunea Stadiu comand─â.

Cum pot căuta un anumit produs în magazin?

Pentru a c─âuta un produs, v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi modulul de c─âutare existent ├«n partea de sus a site-ului. Introduce╚Ťi informa╚Ťiile c─âutate, iar dac─â acestea se reg─âsesc pe site, vi se va afi╚Öa o lista a rezultatelor compatibile.

Mărimea nu se potrivește?

╚Üin├ónd cont de legisla╚Ťia ├«n vigoare, Dumneavoastr─â ave╚Ťi posibilitatea de a renun╚Ťa la produs ├«n timp de 14 zile de la primirea acestuia. Dumneavoastr─â pute╚Ťi opta ╚Öi pentru schimbarea produsului, mai multe detalii v─â vor fi oferite de c─âtre serviciul nostru clien╚Ťi. ├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â renun╚Ťa╚Ťi sau s─â schimba╚Ťi un produs, v─â rug─âm s─â face╚Ťi o sesizare scris─â la adresa de e-mail al serviciului nostru pentru clien╚Ťi: online@incaltaminte-mopiel.ro┬á