Ghete bărbăteşti din piele – OFERTĂ de PREŢ 168 Lei – modele sport şi elegante

Pentru că ne apropiem de luna cadourilor şi a vacanţelor ce vin împreună cu sărbătorile de iarnă, Mopiel a pregătit modele de ghete de iarnă, de foarte bună calitate, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru doamne şi domnişoare.

În gama de încălţăminte bărbătească, din piele naturală, vă prezentăm modele de ghete pentru toate gusturile, ghete pentru purtare zilnică sau pentru ocazii care impun o ţinută sobră sau elegantă.

Modelele de ghete scurte, cu talpă foarte uşoară şi flexibilă, sunt comode şi rezistente la purtare zilnică şi sunt disponibile atât în varianta cu fermoar, cât şi cu şiret. Ghetele bărbăteşti din piele întoarsă, cu şiret şi cu un design mai elegant, sunt potrivite pentru zilele mai calde sau pentru ocazii deosebite.

Modelele de ghete bărbăteşti înalte şi călduroase, cu şiret şi cu fermoar, sunt potrivite pentru călătoriile de vacanţă, dar şi pentru purtare în zilele friguroase de iarnă.

Pielea naturală de foarte bună calitate, talpa groasă şi antiderapantă, interiorul căptuşit cu piele naturală şi material textil călduros, dar şi designul modern sunt calităţi care recomandă ghetele bărbăteşti Mopiel pentru un cadou frumos şi util.

Toate modelele de ghete din piele pentru bărbaţi sunt disponibile în varianta de culoare neagră sau în diferite tonuri de maro, dar şi în diferite mărimi.

Alege perechea care ţi se potriveşte sau pe care doreşti să o oferi cadou!

amp;s gândit la “Ghete bărbăteşti din piele – OFERTĂ de PREŢ 168 Lei – modele sport şi eleganterdquo;

  1. mihaluca mariana spune:

    Am nevoie de un nr de telefon la care sa raspundeti ca am cumparat o pereche de ghete si sunt mari. Vreau sa mi le schimbati. Daca se poate rezolva cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *