Afișez toate cele 4 rezultate

Cizme dama fac parte din categoria incaltaminte dama. Cizmele pentru dama sunt concepute intr-o gama variata de modele, fiind fabricate in Romania.

Materia prima folosita pentru cizme dama este pielea, care este atenta selectata si provine din surse de calitate, din tari  precum Italia, Spania, Turcia.

cizme damaincaltaminte dama

Cizme dama

Incaltaminte dama

Finisajul folosit la cizme dama, din grupa incaltaminte dama, se face prin metode traditionale, prietenoase cu mediul inconjurator.

Folosim ceara naturala de albine, cu solventi organici obisnuiti.

Ambalarea cizme pentru dama din grupa incaltaminte dama se face in cutii de carton, reutilizabile, care pot fi integrate in circuitul natural, fara a afecta mediul inconjurator

Vanzarea cizme pentru dama , din categoria incaltaminte dama, se face online si offline. Vanzarea incaltaminte online se face prin curier rapid, livrarea fiind posibila in 24-48 ore, returul produsului fiind gratuit.

Vanzarea offline se face in lantul propriu de magazine care cuprinde orasele Bucuresti, Focsani, Buzau, Constanta, dar si la fabrica, la magazinul propriu.

Circuitul de vanzari presupune aprovizionarea magazinelor o data pe saptamana, cizme dama fiind disponibili, in general, in sezonul primavara-vara, in cadrul colectiei incaltaminte pentru dama.

Proiectarea cizme dama, din categoria incaltaminte dama, este facuta de o echipa de specialisti instruiti la Facultatea de Textile-Pielarie  Iasi, echipa capabila sa rezolve cele mai complexe probleme aparute in proiectarea si executarea produselor de incaltaminte dama din care face parte si cizme pentru dama. Echipa de cusut este atenta la cele mai mici detalii de executie pentru produsele de cizme dama, cum ar fi grosimea atei, pasul cusaturii, distanta dintre repere. Echipa de talpuit dispune de cele mai noi utilaje in materie de productie incaltaminte de dama, necesare si pentru productia de cizme dama, utilaje care pot realiza fabricarea de incaltaminte de dama la cele mai inalte standarde de calitate.

In final, gama  incaltaminte dama din care rezulta cizme dama produsa de firma Mopiel, este fabricata in Romania, de muncitori romani, si aduc plus-valoare tarii noastre. Gama incaltaminte dama care include cizme dama a fost prezenta la targuri internationale de prezentare a incaltamintei, satisfacand cele mai exigente gusturi in materie de incaltaminte dama si cizme dama.

Incaltaminte dama

Apelează
× Comanda prin Whatsapp