Ghete de damă, piele naturală – OFERTĂ de PREŢ 149 Lei – modele de toamnă şi de iarnă

Mopiel, producător de încălţăminte românească din piele, s-a pregătit pentru sărbătorile ce se apropie cu modele noi şi variate de ghete de damă pentru toamnă şi pentru iarnă, modele elegante sau pentru purtare zilnică.

Colecţia de ghete de damă Mopiel vă oferă calitate, durabilitate şi eleganţă la un PREŢ de 149 Lei! Modelele sunt variate, pentru diferite gusturi şi preferinţe, dar şi pentru diferite ocazii sau împrejurări în care le purtaţi.

Pentru zilele mai blânde de toamnă sau de iarnă, vă recomandăm ghetuţele scurte, cu talpă groasă şi rezistentă, antiderapante, cu un design simplu şi rafinat, închise cu şiret, disponibile în maro şi negru. Tot cu şiret sunt şi modelele de ghete de damă mai înalte, cu talpă înaltă, ce le oferă un aer mai modern şi un plus de eleganţă.

În gama de ghete de damă cu fermoar, disponibile în 2 variante de culoare, maro şi negru, găsiţi modele de ghete cu talpă joasă, foarte comode şi foarte practice, dar şi ghete cu toc mediu pătrat, de asemenea, confortabile şi uşoare.

Dacă preferaţi modelele de ghete care îmbină liniile de tip sport cu un design putin mai sofisticat, alegeţi ghetele de damă înalte, cu talpă joasă şi comodă, dar cu un design mai deosebit, cu barete şi catarame.

Alege perechea care ţi se potriveşte din gama
de OFERTE SPECIALE de încălţăminte românească Mopiel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *