Încălțăminte de vară Mopiel, magazin în stațiunea Mamaia

Vara asta, S.C. Mopiel S.R.L. te așteaptă cu SUPER oferte la incălțăminte, în Stațiunea Mamaia!

Mult-așteptata vacanță de vară vine întotdeauna cu o excursie de cel puțin câteva zile la mare, iar una dintre stațiunile preferate este Mamaia. Soarele, briza racoroasă a mării, plimbările pe nisipul cald sunt câteva dintre lucrurile la care visăm în fiecare iarnă și le așteptăm cu nerăbdare.

Uneori nu avem timp să ne pregătim pentru vacanța de vară sau pur și simplu ne hotărâm dintr-o dată să fugim la mare în weekend, iar detalii precum crema și costumul de plajă, papucii de plajă și sandalele comode sau ghetele de vară rămân să fie rezolvate la fața locului. Mopiel, producător de încălțăminte românească din piele, vine în întâmpinarea turiștilor iubitori de vacanțe la mare cu magazine de încălțăminte de vară pe litoral, în stațiunile Mamaia, Venus, Olimp și Eforie Nord.

Sandale de vară în magazinul Mopiel din stațiunea Mamaia, zona Cazino

În stațiunea Mamaia, Mopiel vă așteaptă în magazinul aflat în zona Cazino, cu sandale ușoare și comode, papuci si ghete de vara din piele naturală pe gustul celor mici și celor mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.