Pantofi bărbătești la preț de producător la: 169 lei

În gama de încălțăminte bărbătească din piele naturala românească, vă prezentăm o gamă diversificată de pantofi, comozi și rezistenți, pe care puteți să-i purtați la birou, pe stradă și la ocazii speciale din viața dumneavoastră.

pantofi bărbătești Pantofi bărbătești la preț de producător la: 169 lei DSC 4102 340x340

Mopiel.ro îți oferă pantofi bărbătești Oxford care pot fi ușor de purtat, având un design simplu, iar pielea naturală din care sunt confecționați îi face deosebit de comozi.Îi puteți găsi într-o gamă diversificată de culori după alegerea și placul dumneavoastră.

pantofi bărbătești Pantofi bărbătești la preț de producător la: 169 lei Pantofi barbatesti din piele naturala Mopiel

Pantofii bărbătești Oxford sunt deja clasici cu un anumit stil și nu trebuie să lipsească din propria dumneavostră garderobă.

pantofi bărbătești Pantofi bărbătești la preț de producător la: 169 lei Pantofi barbatesti din piele naturala negri cu siret Mopiel

Dacă sunteți mai elegant, pantofii de tipul Oxford rămân principala recomandare, mai ales că încălțămintea clasică nu moare niciodată. Un model de pantofi Oxford este un stil de pantof cu şiret, caracterizat prin faptul că au carâmbul închis şi se pretează, prin definiţie, la ţinutele business sau formale. Datorită croielii, îmbinarea între pantalon şi pantof ar trebui să tindă spre perfecţiune.

 Accesează ofertele pentru a vizualiza toată gama noastră! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *