Pantofi la prețuri promoționale în expozițiile Mopiel de la Buzău și Suceava

Așa cum v-am obișnuit, echipa Mopiel continuă să aducă aproape de cumpărătorii care știu să aibă grijă de pașii lor încălțămintea comodă și ușor de purtat. Mai exact, săptămâna aceasta a venit rândul buzoienilor și sucevenilor să poată cumpăra la prețuri promoționale pantofii și ghetele din noua colecție din primăvara anului 2015.

În centrul atenției vor fi pantofii cu imprimeuri florare, încălțăminte din piele naturală, comodă ușor de purtat. Sunt pantofi a căror imprimeuri sunt inspirate din motivele tradiționale rusești, modele apreciate de altfel de marii designeri prezenți la târgul de încălțăminte de la Milano la care echipa Mopiel a participat la începutul lunii martie.

Mopiel, în expoziție din 25 martie

La expozițiile cu vânzare organizate în această săptămâna pantofii vor avea prețuri promoționale, respectiv doar 152 de lei. Cât despre ghetuțele la modă în această perioadă, cu talpă comodă, scurte, din piele naturale și cu imprimeuri vor putea fi cumpărate la doar 160 de lei.

Mopiel vă așteaptă la expozițiile de la Buzău și Suceava organizate în perioada 25 martie – 29 martie. Buzoienii sunt așteptați la Penny XXL, iar în Suceava Mopiel va fi prezent în parcarea Iulius Mall.

Vă așteptăm cu mare drag și vă promitem și alte surprize la standurile din cele două locații. Mopiel are grijă de pașii tăi.

amp;s gândit la “Pantofi la prețuri promoționale în expozițiile Mopiel de la Buzău și Suceavardquo;

 1. mara spune:

  Buna ziua,

  Sunt superbe produsele Dvs.
  Am aflat tarziu de targul din Bucuresti si nu l-am mai prins 🙂 Oare anul acesta mai intentionati sa reveniti ?..pt ca nu mai doresc sa ratez „intalnirea ” cu minunatele produse.

  Va multumesc,
  Spor in ceea ce faceti?

  • administrator spune:

   Buna ziua!Desigur ca vom reveni!Tot ce trebuie sa faceti este sa va abonati pe site-ul nostru pentru a putea primi newslettere ce contin informatii despre noutatile noastre,expozitii ce vor urma si multe altele.Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *