Rucsac si balerini Mopiel, oferta pentru vacanta de vara

Setul de genți din piele naturală Maria este special conceput pentru împrejurările în care avem nevoie de o geantă sau un rucsac elegant, dar potrivit pentru ținutele casual, încăpător și delicat în același timp. Setul include un rucsac, un portfard, un portcard și o curea, toate cu același model floral.

Balerinii din piele cu același model floral și vârf din piele lăcuită sunt ideali pentru ținutele lejere de vară, asortate la rucsacul din piele model Maria. În colecția de balerini din piele Mopiel, găsiți însă și alte modele de balerini ușori și eleganți, ce pot fi purtați împreună cu gențile de umăr sau cu un rucsac din piele cu model floral sau simplu.

În oferta de vară 2016 Mopiel, setul de genți din piele, cu portfard și portcard, este disponibil la prețul de 290 lei, iar balerinii din piele au prețul de 139 lei. Magazinul online al producătorului de încălțăminte Mopiel va oferă posibilitatea să comandați ușor și rapid modelul preferat de încălțăminte și să profitați de ofertele se sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.