Pantofi dama din piele naturala 231208/0341013/Bej/Ruxandra

(O recenzie client)

176lei

Pantofi  dama, din piele, căptușiti cu piele. Fata produsului este perforata,  perforatia trece si prin captuseala, astfel este realizat confortul termic al piciorului deoarece acesta poate respira. Talpa este din poliuretan, iar fata este fixata de talpa prin lipire. Brantul are si un strat din spuma poliuretanica care asigura confort in mers si protejarea coloanei datorita faptului ca socurile din mers sunt preluate de ansamblul talpa-brant. Tiparul decolteului este construit cu degajare pe linia mediana a piciorului, motiv pentru care produsul este potrivit pentru persoane cu picior mai lat sau pentru persoanele al caror picior se umfla.  Calapodul este rotund si urmeaza forma anatomica a degetelor, lucru care determina asezarea normala si confortabila a piciorului in interiorul incaltamintei. Talpa are inaltimea de 5 cm. Se întrețin cu cârpă umedă sau cu crema de incaltaminte la culoare sau neutră .
Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Ruxandra
Inaltimea toc: 5 cm.

Golește
mopiel, pantofi dama, incaltaminte dama, pantofi eleganti, pantofi dama piele, pantofi fashion, incaltaminte online, incaltaminte ieftina, reduceri incaltaminte, incaltaminte fashion, pantofi dama cu toc, pantofi dama din piele,
Pantofi dama din piele naturala 231208/0341013/Bej/Ruxandra
Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.