Pantofi dama, din piele naturala 231104/Roz/Giorgiana

152lei

Pantofi dama, din piele, căptușiti cu piele. Fata produsului este perforata, perforatie care trece prin captuseala, fiind astfel realizat confortul termic al piciorului deoarece acesta poate respira. Talpa este din poliuretan, este moale si usoara, iar fata este fixata de talpa prin cusatura manuala, tehnologie care asigura  flexibilitatea produsului. Brantul are si un strat din spuma poliuretanica care asigura confort in mers si protejarea coloanei datorita faptului ca socurile din mers sunt preluate de ansamblul talpa-brant. Calapodul este rotund, pastreaza forma anatomica a piciorului.  Produsul este potrivit pentru picioare cu monturi medii, ciocuri, pentru persoane care au degete ciocan sau pentru cei care doresc confort in mers  Se întreține cu cârpă umedă sau cu cremă neutră .
Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Giorgiana.

Golește
pantofi dama, incaltaminte dama, incaltaminte mopiel, incaltaminte online, incaltaminte fashion, reduceri incaltaminte, incaltaminte ieftina, pantofi dama din piele, pantofi dama din piele cu siret, incaltaminte vara,
Pantofi dama, din piele naturala 231104/Roz/Giorgiana
Comparare
Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.