Papuci dama, din piele naturala 261201/16204/Maro/Any

112lei

Papuci dama, din piele, captusiti cu piele. Talpa este din poliuretan, este usoara, moale si flexibila, are grosimea in zona calcaiului de 4 cm, in zona degetelor de 2 cm, inaltimea calapodului fiind de 2 cm. Bareta posterioara este prevazuta cu scai, ceea ce o face ajustabila si  determina ca produsul sa fie potrivit pentru diferite conformatii anatomice (rist inalt, picioare care se umfla, picioare late). Brantul are un strat din spuma poliuretanica moale, ceea ce face ca socurile din mers sa fie absorbite de acesta si, astfel, sa fie protejata coloana. Se intretin cu carpa umeda, cu crema de incaltaminte la culoare sau cu crema de incaltaminte neutra.
Calapod: tip A (normal, viziteaza ghid marimi),
Linia: Any

Golește
mopiel, papuci dama, saboti piele, papuci talpa cusuta, papuci confort, incaltaminte dama, papuci moi, papuci piele, reduceri incaltaminte, incaltaminte ieftina, incaltaminte online, incaltaminte fashion, incaltaminte piele,
Papuci dama, din piele naturala 261201/16204/Maro/Any
Comparare

Datorită unor probleme tehnice intervenite, magazinul online va fi indisponibil pâna la finalul lunii noiembrie.

Vă mulțumim pentru întelegere!

Confidențialitate și cookie-uri: acest website folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.